GLASSBYGG as har skrevet kontrakt på Orkdal Folkehelsesenter

Vi har nylig skrevet kontrakt med Skanska Norge AS om levering og montering av fasader og dører i glass og aluminium til Orkdal Folkehelsesenter. Dette blir et folkehelsesenter i Orkdal som vil omfatte et ca. 3.200 kvadratmeter stort badeanlegg med to opplæringsbasseng med heve- og senkebunn, eget stupebasseng, konkurransebasseng, aktivitesbasseng med sklie og boblebad, badstuer, barnebasseng og diverse. I tillegg kommer treningssenter og resepsjon med matservering. Senteret vil også inneholde helsestasjon, fysio- og ergoterapi, pedagogisk psykologisk tjeneste, barnevern, psykisk helse og rus, samt utleielokaler for private helseaktører.

Kontraktssum: Ca. 5,7 mill

Mer info om prosjektet:
http://www.bygg.no

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *